Proiect social pentru combaterea traficului de persoane, în Episcopia Severinului și Strehaiei

Federația Filantropia împreună cu Sectorul Social Filantropic al Episcopiei Severinului și Strehaiei au organizat astăzi, 2 septembrie, o întâlnire regională, în cadrul proiectului strategic ‘Integrare pe piața muncii pentru persoanele traficate’, informează TRINITAS TV. Programul își propune prevenirea și combaterea traficului de persoane și integrarea pe piața muncii a victimelor.

„Se încearcă găsirea unor puncte comune și atunci când lucrurile se fac în comun avem această nădejde că vor ieși foarte bune. Vorbim totuși de persoane traficate, iar noi, cei din Turnu Severin, suntem o localitate de tranzit și acest fenomen a luat o amploare destul de mare la nivel național, cât și la nivelul județului nostru”, a declarat părintele consilier George Smeu de la Sectorul Social al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

Evenimentul a avut loc în sala de Festivități a Episcopiei Severinului și Strehaiei. Parteneri în implementarea proiectului sunt Centrul „Parteneriat pentru Egalitate” și cinci organizații din Italia.

Comentarii Facebook


Știri recente