Proiect social derulat de Fundația „Filantropia” Timișoara

Fundația Filantropia Timișoara împreună cu alte instituții și asociații din țară a lansat un nou proiect social. Intitulat „Centrele de Incluziune Socială – Oportunitate pentru facilitarea participării pe piața muncii a grupurilor vulnerabile”, proiectul are ca obiectiv general promovarea de măsuri specifice pentru facilitarea accesului pe piața muncii a unui număr de 4210 de persoane, informează TRINITAS TV.

„Proiectul este cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial ‘Dezvoltarea resurselor umane în 2007-2013′. Se desfășoară pe o perioadă de trei ani, începând cu septembrie 2010 și avem parteneri din toate regiunile de dezvoltare ale țării. Fiecare partener regional va pune la dispoziția proiectului atât infrastructura fizică, cât și echipa cu resurse umane”, a spus Ana Maria Niță, Coordonatorul proiectului.

Proiectul a fost lansat oficial săptămâna aceasta la Timișoara, în Sala Festivă a Mitropoliei Ortodoxe a Banatului, și se va derula în perioada 2010-2013.

Comentarii Facebook


Știri recente