Proiect pentru prevenirea accidentelor rutiere în Arhiepiscopia Râmnicului

Arhiepiscopia Râmnicului a încheiat un protocol de colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea în scopul prevenirii accidentelor rutiere. Proiectul se va desfășura până pe 15 noiembrie.

Mai multe informații cu privire la acest proiect a oferit pentru Radio TRINITAS, Gheorghe Cioiu: „Preoții și polițiștii de la serviciul Poliției Rutiere Vâlcea le vor vorbi oamenilor în Biserici după oficierea slujbei religioase despre modalitățile de prevenire a accidentelor rutiere. De asemenea, vor fi distribuite pliante cu reguli de circulație pentru pietoni. Acțiunea urmărește, în special, protejarea persoanelor în vârstă care sunt cele mai expuse accidentelor rutiere și se va derula în bisericile din Parohiile Călimănești, Milcoiu, Budești, Bujoreni, Racovița, Brezoi și Câineni. Localitățile alese fac parte din categoria celor care au avut cele mai multe accidente rutiere în care au fost implicați pietonii”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…