Proiect de amenajare și modernizare a spațiilor din jurul bisericilor de lemn din Maramureș

La sediul Consiliului Județean Maramureș din municipiul Baia Mare a avut loc astăzi, 17 septembrie, ședința solemnă de aprobare a unui proiect de amenajare și modernizare a spațiilor din jurul bisericilor de lemn, monumente istorice din Maramureș.

În cadrul acestei ședințe, în prezența Preasfințitului Părinte Iustin Sigheteanul, Episcop-Vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, și a preoților din localitățile cu biserici monumente istorice, președintele Consiliului Județean Maramures, domnul Mircea Man, a semnat protocolul de colaborare și finanțare a acestui proiect dintre parohii, primării și Consiliul Județean.

Proiectul de amenajare și modernizare a spațiilor din jurul bisericilor de lemn, monumente istorice, va fi finanțat cu 20 milioane de euro din fonduri europene și din fondul Consiliului Județean Maramureș.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…