Programul social împotriva abandonului școlar continuă în județul Hunedoara

Marți 17 mai 2011, din încredințarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei reprezentanții Sectorului Social-Filantropic al Episcopiei au fost prezenți în sala de mese a Liceului Industrial din Hunedoara pentru a binecuvânta prima masă ce a fost oferită altor zece copii nevoiași care au fost cuprinși în program, informează episcopiadevei.ro. Cantina Grupului Școlar de Telecomunicații și Lucrări publice din Hunedoara este cea de-a doua din municipiu care participă la acest program ce are ca scop prevenirea abandonului școlar .

Programul social a luat naștere la inițiativa Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei și a fost implementat în toate localitățile mari din cuprinsul județului Hunedoara, prin sprijinul Asociației „Filantropia” și al reprezentanților Protopopiatelor din teritoriu care vor veghea la buna desfășurare a acestei campanii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…