Programul Social – Filantropic „Masa Bucuriei” va fi extins în toată țara

La un an de la înființare, programul Social Filantropic „,Masa Bucuriei” inițiat de Patriarhia Română și un lanț de hypermarket -uri va fi extins, conform hotărârii Sfântului Sinod. Prin acest program, anul trecut au fost ajutate peste 14.000 de persoane aflate în dificultate, informează TRINITAS TV .

Proiectul „Masa Bucuriei” a fost lansat în luna martie a anului trecut și va fi dezvoltat în acest an în toată țara: „O extindere a proiectului „,Masa Bucuriei” înseamnă atragerea în acest proiect și a altor societăți comerciale care au capacitatea, în același sistem, să doneze bunuri și produse care să fie oferite către serviciile sociale ale Bisericii”, a spus părintele consilier Dorel Moțoc.

De asemenea, părintele consilier Dorel Moțoc a adăugat: „La un an de proiect putem spune că rezultatele sunt deosebite. Cumulat suma totală a bunurilor oferite ajunge la cifra de 400.000 de euro. Au fost incluse și au beneficiat un număr de 153 de instituții social filantropice ale Bisericii, de ale căror servicii beneficiază peste 14.000 de persoane”.

Comentarii Facebook


Știri recente