Programul social filantropic De Crăciun ne bucurăm cu toții, la Tulcea

Episcopia Tulcii în parteneriat cu Protoieria Tulcea și cu parohiile din municipiu, cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului, a derulat în data de 20 decembrie, pentru al cincilea an consecutiv, programul social – filantropic „De Crăciun ne bucurăm cu toții”, după cum ne-a transmis Episcopia Tulcii.

Prin darurile oferite, colindele cântate de corul preoților din Tulcea și cuvintele de mângâiere adresate, acțiunea a urmărit să împărtășească persoanelor singure, cu lipsuri materiale sau private de libertate, o rază de lumină din steaua Betleemului, o mângâiere și o speranță pentru un viitor mai bun.

Acțiunea s-a desfășurat cu binecuvântarea și participarea Preasfințitului Părinte Visarion și a debutat la ora 11,30 la Căminul de bătrâni „Sf. Nectarie”, după care a fost continuată prin vizite pastorale la Penitenciarul Tulcea, la Centrele de copii Speranța și Cristian, centrul maternal și centrul pentru persoane cu dizabilități Crisp, toate situate în Tulcea.

Frumusețea colindelor cântate, rugăciunile de dezlegare citite, cuvintele arhierești de mângâiere adresate de Preasfințitul Părinte Visarion la marea sărbătoare a Nașterii Domnului, precum și darurile materiale de haine și alimente oferite în cadrul acțiunii sociale „De Crăciun ne bucurăm cu toții” fac parte din programul acțiunilor filantropice programate a se desfășura în anul 2012 în cadrul Episcopiei Tulcii.

Comentarii Facebook


Știri recente