Programul Preasfințitului Casian în perioada praznicului Adormirii Maicii Domnului

Vineri, 14 august, la ora 18.00, , Preasfințitul Casian, Episcopul Dunării de Jos, împreună cu un sobor de preoți și diaconi va săvârși la Mănăstirea Adam slujba de priveghere (vecernia unită cu litia și utrenia) urmată de Prohodul Maicii Domnului, în cinstea Adormirii Maicii Domnului. Acest praznic este hramul bisericii din cadrul Mănăstirii Adam, dar și a altor parohii de pe întinsul eparhiei.

Sâmbătă, 15 august, începând cu ora 9.00, Preasfințitul Casian se va afla Mănăstirea Tudor Vladimirescu unde va săvărși sfânta Liturghie în sobor, cu ocazia hramului bisericii din cadrul acestui așezământ monahal. Aici sunt așteptați să vină un număr foarte mare de credincioși din zonă dar și din județ.

Tot sâmbătă, la ora 18.00, la Galați, Chiariarhul eparhiei va participa la Ziua Marinei Române care se va desfășura pe faleza superioară a Dunării.

Duminică, 16 august, PS Casian va săvârși sfânta Liturghie în cinstea Sfinților Martiri Brâncoveni la Mănăstirea Cârlomănești începând cu ora 9.00.

Sursa: edj.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…