Programul „Hristos împărtășit copiilor” la parohia Meletie din jud. Giurgiu

Copiii parohiei Meletie din Giurgiu participă în această perioada la întâlnirile parohiale organizate în vederea implementării programul „Hristos împărtășit copiilor”.

Scop întrunirilor este cunoașterea și aprofundarea învățăturilor creștin-ortodoxe. Printre formele folosite în Parohia Meletie, sunt activitățile prin care se promovează și se păstrează obiceiurile și tradițiile creștine locale, alături de participarea frecventă a copiilor la slujbele religioase.

Părintele Mihai Balaban parohul bisericii, a declarat pentru Radio TRINITAS: „În general am avut o legătură permanentă cu copii și tinerii acestei parohii și ne putem mândri cu faptul că la aceasta parohie la fiecare slujba religioasă și mai ales la sărbătorile mari sunt foarte mulți copii și tineri la biserică pentru că în cadrul acestui program de activități de catehizare a copiilor noi desfășuram mai multe tipuri de acțiuni. În vederea apropierii Sărbătorilor de iarnă, atât de îndrăgite de copii, noi am învățat activitățile de învățare a colindelor, a tuturor tradițiilor de iarnă, în mod special a Plugușorului.”

Comentarii Facebook


Știri recente