Programe de Master și Doctorat la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București

Absolvenții de facultate sunt așteptați zilele acestea să se înscrie la unul dintre cele opt programe de master ale Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București. Înscrierile se pot face, la secretariatul Facultății, până pe 11 septembrie.

Mai multe informații cu privire la înscrieri a oferit pentru TRINITAS TV, părintele prof. dr. Ștefan Buchiu, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din București: „Avem 150 de locuri la buget și 150 de locuri cu taxă pentru cele opt programe masterale. Față de anul trecut avem două programe noi la Master. Primul este ‘Teologia Socială a Bisericii’ care, fiind destinat absolvenților de la specializarea Teologie Asistență Socială și care vor putea astfel să își aprofundeze și să își finalizeze studiile. Cel de-al doilea program este ‘Comunicare și comuniune în spațiul ortodox’ destinat viitorul jurnaliști bisericești. Cele două probe prevăzute se vor desfășura pe 15 septembrie și 17 septembrie, iar după 20 septembrie vor fi afișate rezultatele”.

Tot în această perioadă au loc în cadrul instituției și înscrierile la școala doctorală. Mai multe detalii despre actele necesare înscrierii, despre examene și despre programele de master și de doctorat ale Facultății de Teologie Ortodoxă din București puteți afla de la secretariatul instituției, dar și de pe site-ul www.ftoub.ro

Comentarii Facebook


Știri recente