Program special pentru Sfânta Liturghie la Cluj-Napoca

La Biserica ‘Schimbarea la Față’ de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca se oficiază, în fiecare zi de lucru a săptămânii, Sfânta Liturghie de la ora 7:30, în subsolul lăcașului de cult, pentru cei care doresc să participe la slujbă înainte de a-și începe activitatea zilnică, după cum a precizat pr. paroh Titus Moldovan.

‘Credincioșii care sunt legați de serviciu au pe această cale posibilitatea de a participa la Sfânta Liturghie și de a ajunge și la muncă. Prima Sfântă Liturghie va începe mai devreme, în demisolul special amenajat ca spațiu liturgic, de la ora 7:30 și va dura până după ora 8:30. Această Sfântă Liturghie este destinată și acelora dintre credincioși care nu pot să stea mai mult, Sfânta Liturghie oficiată de la ora 10:00 în biserica mare de către un alt preot, cu predică și alte servicii. Pot participa, așadar, mai de dimineață, și cei care urmează un tratament medical și pot să se împărtășească la prima Sfântă Liturghie’, a spus pr. Titus Moldovan, după cum informează Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

Această practică nu este nouă în Parohia ‘Schimbarea la Față’, până în anul 1998, în biserica veche de pe Bulevardul Eroilor, preoții slujitori oficiau o primă Liturghie dimineața înainte de începerea programului de lucru.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…