Program special pentru Serviciul Colportaj

În cadrul programului dedicat sărbătoririi ocrotitorului Bucureștilor, vor fi lansate și noi apariții la editurile Patriarhiei Române. Una dintre acestea va fi volumul intitulat Catedrala Mântuirii Neamului – istoria unui ideal, scrisă de Domnul inginer Nicolae Noica.

Cărțile, dar și alte obiecte vor putea fi cumpărate de pelerini de la magazinele de colportaj ale Arhiepiscopiei Bucureștilor, care, pe toată durata sărbătorilor, vor avea un program special.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, protos. Ioachim Bejenariu, șef al Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor: „Ca și în anii trecuți, Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor își va amplifica activitatea economico-misionară pentru a întâmpina și în acest an pelerinii și credincioșii care vor veni să se închine la sfintele moaște al Sfântului Dimitrie și ale Sfântului Andrei. Magazinele din vecinătatea Catedralei Patriarhale, Bucuria Pelerinului și Odoare Sfinte vor fi deschise non-stop. Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Serviciul Colportaj va colabora cu un număr de 33 de studenți din cadrul Facultății de Teologie Iustinian Patriarhul din București. Aceștia, alături de angajații Serviciului Colportaj, vor asigura pelerinilor și închinătorilor obiectele necesare”.

Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor va pune la dispoziția credincioșilor cărți, iconițe, cruciulițe, tămâie, candele, alături de alte obiecte bisericești.

Comentarii Facebook


Știri recente