Program social – filantropic destinat familiilor defavorizate cu mai mulți copii, desfășurat de Episcopia Aradului și Hunedoarei

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Preasfințitului Timotei Seviciu, în Episcopia Aradului și Hunedoarei s-a desfășurat programul social – filantropic destinat familiilor defavorizate cu mai mulți copii.

În cadrul Epahiei s-a distribuit un număr de 400 pachete constând în articole de îmbrăcăminte, alimente, articole de igienă personală și dulciuri. Grija Preasfințitului Timotei s-a îndreptat în mod unitar către familii, venind în sprijinul lor cu alimentele de strictă necesitate, iar în ajutorul copiilor cu hăinuțe, obiecte sanitare și bomboane de pom. Menționăm că în Protopopiatul Petroșani beneficiarii acestui program au fost familiile și copiii minerilor decedați sau răniți în ultimul accident de la Exploatarea Minieră Petrila.

Nădăjduim că și acțiunea de față a Episcopiei, precum și cele ale parohiilor care s-au îngrijit de credincioșii lor și sub această formă a slujirii semenilor în zilele pregătitoare marelui praznic al Nașterii Domnului a fost în măsură să aducă o rază de bucurie și mângâiere în viețile beneficiarilor, înscriindu-se pe linia slujirii samarinene a Chiriarhului, dovedind că „Moș Crăciun vine pentru toți copiii și pentru familiile lor”.

Sectorul Social filantropic al Episcopiei Aradului si Hunedoarei

Comentarii Facebook


Știri recente