Program religios la Biserica din Chișlaca, Protopopiatul Ineu

În Duminica a XXX-a după Rusalii, ieri, 28 noiembrie, în Biserica parohială din Chișlaca, protopopiatul Ineu, Arhiepiscopia Aradului, s-a desfășurat un program religios, cu participarea copiilor din parohie și a corului de tineret al parohiei Arad Micălaca Veche II, însoțit de preotul paroh Iacob Bupte.

Corul tineretului arădean a dat răspunsurile la Sfânta Liturghie, iar după împărtășirea copiilor din parohie cu cinstitul Trup și Sânge al Mântuitorului Iisus Hristos, a urmat un purpuriu de colinde unanim apreciat de credincioșii prezenți în număr impresionant în biserică, după cum ne informează Pr. Iacob Bupte.

Preotul paroh, Petru Ardelean a adus sincere mulțumiri Înaltpreasfințitului Părinte Timotei al Aradului că a binecuvântat prezența oaspeților în parohia Chișlaca. Părintele Iacob Bupte a transmis celor prezenți îndemnul Chiriarhului Aradului de a ține mereu aprinsă flacăra credinței în sufletele tuturor credincioșilor și a-L împărtăși neîncetat copiilor pe Hristos cel născut în Betleemul Iudeii.

Comentarii Facebook


Știri recente