Program liturgic special la Catedrala Patriarhală

Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii octombrie, Catedrala patriarhală îmbracă haine de sărbătoare. Cu prilejul hramului, programul liturgic va fi unul special.

Arhim. Timotei Aioanei, Mare ecleziarh al Catedralei Patriarhale a precizat pentru TRINITAS TV că „în ziua de 24 octombrie la orele 07:30 vom săvârși Sfânta Liturghie ca apoi la orele 09:00 să putem întâmpina la Aeroportul internațional Henri Coandă moaștele Sfântului Apostol Andrei care vin din Patras, Grecia. Seara vom avea priveghere așa cum vor fi în toate serile acestei săptămâni începând cu orele 18:00”.

În toate zilele de pelerinaj, credincioșii care stau la rând să se închine la Cinstitul Cap al Sfântului Apostol Andrei și la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou și ale Sfinților Împărați Constantin și Elena vor participa la slujbele oficiate, ca și în anii precedenți, pe scena din proximitatea Catedralei Patriarhale.

Pelerinii care se vor afla pe Dealul Patriarhiei pentru a se închina la sfintele moaște vor putea urmări Sfintele slujbe pe 2 ledscreen-uri, montate special pe Colina bucuriei.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…