Program duhovnicesc la Școala Ion Agârbiceanu din Cluj-Napoca

La Parohia ‘Sfântul Ioan Botezătorul’ din cartierul Mărăști, Cluj-Napoca, se desfășoară o acțiune cu caracter duhovnicesc dedicată elevilor Școlii ‘Ion Agârbiceanu’ aflată în perimetrul parohiei. În aceste zile elevii participă, în capela din incinta școlii, la un program special de rugăciune, ocazie cu care au posibilitatea de a se spovedi și împărtăși, după cum a declarat părintele paroh Mihai Colț de la Biserica ‘Sfântul Ioan Botezătorul’ pentru Ziarul Lumina, Ediția de Transilvania.

‘În fiecare dimineață, la ora 7:30, sunt prezent la capela școlii pentru a mărturisi și împărtăși, cu excepția zilei de miercuri, când elevii vin la biserica parohiei și participă în număr mare la Sfânta Liturghie a Darurilor înainte sfințite. În această săptămână duhovnicească copiii participă la Taina Sfintei Spovedanii și la Taina Împărtășaniei. De asemenea, în timp ce preotul spovedește, copiii citesc acatiste, paraclise, psalmi, așa cum au rânduit profesorii’, a spus pr. paroh Mihai Colț.

Parohia clujeană ‘Sfântul Ioan Botezătorul’ organizează atât în Postul Mare, cât și în Postul Crăciunului activități duhovnicești pentru elevii școlii din apropierea bisericii.

Comentarii Facebook


Știri recente