Program de studii post universitare la Facultatea de Teologie din Pitești, pentru formarea interpreților autorizați în limbajul mimico-gestual

La Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfânta Muceniță Filoteia” din Pitești se organizează din toamna aceasta un program de studii post universitare pentru formarea interpreților autorizați în limbajul mimico-gestual. Cursul masteral este intitulat „Teologie – Misiune și slujire prin limbajul mimico-gestual” și este organizat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Calinic, Episcopul Argeșului și Muscelului. Cursul este format din patru semestre, iar la final participanții vor primii o diplomă de specialitate în limbaj mimico-gestual.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele conferențiar Constantin Onu, consilier în cadrul Episcopiei Argeșului și Muscelului: „Masterul din perioada 2010-2011 are asigurate 12 locuri fără taxă și în continuare se pot ocupa locuri cu taxă pentru cei care doresc să obțină acest certificat de absolvire. Se dorește ca cei care participă la acest masterat să poată să își desăvârșească competențele în limbajul mimico-gestual și să aibă un certificat în acest sens, pentru că în Biserică ca și la catedră este bine să predăm un limbaj uniformizat”.

Înscrierea la acest program de studii postuniversitare, se poate face la secretariatul Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfânta Muceniță Filoteia” din Pitești până pe 14 septembrie.

Comentarii Facebook


Știri recente