Program de ajutorare a copiilor saraci din Parohia ‘Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil’ din Parcul Ghencea – Bucuresti

Parintele Emil Stanciu – parohul Bisericii ‘Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil’ din Parcul Ghencea – Bucuresti, prin ajutorul primit de la Fundatia ‘Principesa Margareta’, sustinut si de Asociatia ‘Sfantul Stefan’, a construit langa biserica un Complex Social unde se pot aduna credinciosii.

Aici, familiile nevoiase din cartier beneficiaza zilnic de o masa calda.

De asemenea, Parintele Emil Stanciu a demarat un program de ajutorare a copiilor saraci din zona in care sunt implicate si cadre didactice. Dupa ore, copiii saraci din cartier vin aici si isi pregatesc temele, dar au si activitati recreative sau extra-scolare. Copiii sunt invatati sa pretuiasca, in primul rand, valorile spiritualitatii crestine.

Parintele Stanciu are si un proiect pentru cadrele didactice pensionate din cartier, pentru care vrea sa organizeze Clubul Seniorilor. Profesorii pensionati, carora sanatatea le permite, vor fi incadrati in programul de instruire a elevilor.

Comentarii Facebook


Știri recente