Profilul „Generației Messenger”, analizat de tinerii liceeni din Alba Iulia

Mai multe asociații din Alba Iulia au organizat astăzi, 13 martie, o întâlnire a tinerilor din municipiu. Aproximativ 150 de liceeni au discutat despre profilul așa-numitei „Generații Messenger” și despre felul în care tinerii din ziua de azi comunică, se împrietenesc, își petrec timpul și socializează pe internet.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Florin Croitoru, Directorul Centrului de Misiune și Tineret din cadrul Arhiepiscopiei Alba Iuliei: „Temele pe care le avem în discuție sunt «Prieteniile prin lupa messengerului», «Pe mess nu ești penibil. De cine te temi cel mai mult?», «Limba messenger – cum ce și cât comunicăm în viața de zi cu zi», «Avem un suflet. Ce facem cu el?», «Care este arhitectura timpului liber?» și «Tinerii pe facebook». Aceste întâlniri se doresc a fi un eveniment în cadrul cărora tinerii să se întâlnească, să comunice, să se cunoască între ei și să construiască împreună proiecte pentru comunitatea în care trăiesc și pentru Bisericile lor”.

Întâlnirea a avut loc începând cu ora 11.00, la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…