Profesorii metodiști la disciplina Religie din jud. Olt s-au întâlnit cu Episcopul Slatinei și Romanaților

Preasfințitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, s-a întâlnit joi, 7 aprilie, la Centrul Eparhial, cu profesorii metodiști și responsabilii de Cerc pedagogic din jud. Olt la disciplina Religie, după cum ne informează episcopiaslatinei.ro.

Întâlnirea a debutat cu prezentarea fiecărui profesor metodist și a zonei pe care acesta o acoperă, discuțiile continuând apoi cu recomandarea venită din partea Preasfinției Sale de a exista o strânsă colaborare între metodist și profesor, metodist și inspector, preot paroh și profesor și școală-Episcopie, cu popularizarea atât a exemplelor de bună practică, cât și cu combaterea cazurilor negative și cu sesizarea problemelor care pot apărea pe parcursul anului școlar.

Apoi, d-na Insp. Florica Grecu a supus atenției proiectele ce urmează să fie desfășurate în perioada următoare, dintre care se pot aminti:

– realizarea unui concurs între Cercurile pedagogice de Religie, precum și un concurs on-line pentru copii, pentru data de 1 iunie;

– apariția nr. 3 al Revistei ‘Rezonanțe” (a profesorilor de Religie și Arte din jud. Olt), în cadrul celei de-a doua ediții a Simpozionului Județean de Religie, care va avea loc în data de 28 mai a.c. și

– lansarea, în cel mai scurt timp posibil, a unui site de prezentare a activităților profesorilor de Religie și Arte din jud. Olt.

Comentarii Facebook


Știri recente