Profesorii Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia vor sluji duminică la două parohii din protopopiatul Aiud

Din Duminica a doua a Postului Mare încep misiunile preoților profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia în parohiile din Arhiepiscopia Alba Iuliei.

Astfel, duminică,15 martie a.c., Părintele protosinghel Ignatie Trif va sluji în parohia Războieni, iar Părintele Jan Nicolae în parohia Lunca Mureș. Cei doi profesori vor fi însoțiți de grupuri de studenți teologi care vor da răspunsurile în cadrul Sfintei Liturghii.

În parohia Lunca Mureș, Părintele Jan Nicolae va face prezentarea Proiectului „Hristos împărtășit copiilor” al Patriarhiei Române și va lansa Catehismul „Viu este Dumnezeu”.

Tot duminică, de la ora 17:00, după Taina Sfântului Maslu, la parohia din cartierul Boziaș din Târnăveni, unde este paroh Părintele Ioan Velcherean, părintele Jan Nicolae va prezenta același Catehism și va deschide programul catehetic în această parohie.

Menționăm faptul că Părintele Petru Sărmășiu, parohul din Lunca Mureș și părintele Ioan Velcherean din Târnăveni sunt responsabili cu cateheza în protopopiatul Aiud, respectiv Târnăveni.

Sursa: Arhiepisopia Ortodoxă Română Alba Iulia

Comentarii Facebook


Știri recente