Procesiune în Protopopiatul Iași II

Moaștele a 26 de Sfinți și un fragment din Lemnul Sfintei Cruci aflate în patrimoniul Mănăstirii Miclăușeni vor fi duse în pelerinaj la 5 parohii din Protopopiatul Iași II. Procesiunea se desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei și va începe mâine, 17 martie, în Biserica parohiei Chicerea din județul Iași.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Daniel Lupu, parohul Bisericii „Sfânta Treime” din Chicerea județul Iași: „Va ajunge la orele 09:00 dimineață la Chicerea noi la Biserică, va fi întâmpinat de un sobor de preoți și va fi așezat în Biserică. Apoi la orele 15:30 va pleca spre parohia Osoi. Dimineață la orele 08:30 – 09:00 va pleca de acolo spre parohia Stânca și va sta la închinare până la orele 15:30 când va pleca spre parohia Costuleni. Iar vineri, 19 martie, orele 09:00 va trebui să fie la parohia Covasna, ultima parohie care va încheia acest pelerinaj. Acolo se va oficia slujba Sfintei Liturghii a Sfântului Grigorie Dialogul, după care va fi slujirea Sfântului Maslu tot în sobor de preoți. Și apoi Sfânta Cruce va fi din nou așezată spre închinare credincioșilor din parohia Covasna și parohiilor din împrejurimi”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…