Primul Simpozion al Cadrelor medicale și Preoților de Spitale din Arhiepiscopia Sibiului

La „Academia Sâmbăta”, din cadrul Mănăstirii „Brâncoveanu” – Sâmbăta de Sus, județul Brașov, au avut loc astăzi, 27 noiembrie, lucrările primului Simpozion al Cadrelor medicale si Preoților de Spitale din Arhiepiscopia Sibiului. Simpozionul, cu tema „Conlucrare pentru vindecare”, a fost prezidat de către Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

„Medicul creștin apelează la Dumnezeu și preotul stă alături de el și îl ajută. Rezultatele acestei colaborări vor fi mult mai mari și își vor atinge scopul. Astfel, se realizează tămăduirea completă și a sufletului și a trupului”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, după cum ne informează TRINITAS TV.

În cadrul Simpozionului au conferențiat și cadre medicale. Scopul acestui simpozion este de a îmbunătății colaborarea dintre medici și preoți, în vederea unei mai bune conlucrări la vindecarea pacienților.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…