Primii 18 bursieri ai Fundației „Mitropolitul Bartolomeu”

La concursul de burse din 14 februarie 2009 organizat de Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” și-au depus dosarele 40 de solicitanți pentru cele 17 burse repartizate astfel: 6 burse pentru elevi – 300 lei lunar; 6 burse pentru studenți – 300 lei lunar; 3 burse de cercetare pentru masteranzi -350 lei lunar și 2 burse de cercetare pentru doctoranzi -500 lei lunar, din domeniile Teologie, Științele Naturii și Medicină.

Întrucât la acest prim concurs, la nivel masterat, nu a existat decât o singură solicitare, care însă nu s-a încadrat în domeniile pentru care se acordă burse, Colegiul director a dispus transferarea sumei alocată masteranzilor și suplimentarea numărului de burse pentru elevi și studenți.

Astfel, ținând cont de performanța școlară și de cercetare, dar și de nivelul scăzut al veniturilor, Colegiul director i-a desemnat pe primii 18 bursieri ai Fundației „Mitropolitul Bartolomeu”.

Lista cu toți candidații, împreună cu rezultatele concursului de burse sunt publicate pe situl Fundației, la www.fundatiabartolomeu.ro.

Sursa: Fundația „Mitropolitul Bartolomeu”

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…