„Primăvara în ochi de copil” – proiect educațional organizat de parohia „Sfântul Spiridon” din Domnești, județul Ilfov

„Primăvara în ochi de copil” este titlul unui proiect educațional organizat de parohia „Sfântul Spiridon” din localitatea Domnești, protopopiatul Ilfov-Sud. În cadrul acestui program, desfășurat în colaborare cu Școala generală din această localitate, elevii au realizat desene, picturi, felicitări cu teme specifice Floriilor și sărbătorii Învierii Domnului. Cele mai reușite lucrări, alături de ouă încondeiate, au fost expuse în biserica localității, la școală sau la sediul Primăriei. În cadrul aceluiași proiect, la școala din Domnești a avut loc astăzi, 8 aprilie 2009, și un program artistic.

Acțiunile organizate în perioada sărbătorii Învierii Domnului au ca scop promovarea tradițiilor strămoșești în rândul elevilor.

În afară de programul „Primăvara în ochi de copil”, elevii din Domnești participă și la activitățile catehetice organizate în cadrul programului național „Hristos împărtășit copiilor”. De asemenea, în perioada 2-10 aprilie, la Parohia „Sfântul Spiridon” din localitatea Domnești se desfășoară și o campanie de colectare haine și alimente pentru familiile elevilor cu posibilități materiale reduse.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente