Primăria din Făgăraș sprijină construirea unui nou lăcaș de cult în municipiu

După deschiderea oficială a cursurilor Seminarului Teologic Ortodox din Făgăraș, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, împreună cu domnul Constantin Sorin Mănduc, primar al municipiului Făgăraș, dar și alte oficialități ale orașului au stabilit locul construirii unei noi biserici, în apropierea Colegiului Național „Sfinții Brâncoveni”, informează TRINITAS TV.

„Va fi o Biserică de cartier și dorim ca Bunul Dumnezeu să ne ajute cât mai curând să punem piatra de temelie și să începem lucrarea pentru că nevoia spirituală este atât de mare, iar distanța dintre Gară și prima Biserică din oraș este de aproape 2 kilometri. De aceea, mulțumim pe această cale domnului primar pentru înțelegere și mai ales pentru inițiativă și sprijinul pe care ni l-a acordat atât privind școala teologică, dar și pentru sprijinul pe care ni-l va acorda pentru realizarea acestei Biserici”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

Noul lăcaș de cult va servi drept capelă a Colegiului Național „Sfinții Brâncoveni”, precum și ca Biserică parohială a orașului.

Comentarii Facebook


Știri recente