Prima zi de Crăciun la Sibiu

În Catedrala mitropolitană din Sibiu, în prima zi de Crăciun, Sfânta Liturghie a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului.

„Bucuria Nașterii Domnului care a cuprins întreaga lume ne-a copleșit și pe noi în Catedrala Mitropolitană din Sibiu datorită mulțimii preoților și a credincioșilor care au participat la Sfânta Liturghie. Bucuria aceasta dorim să se reverse continuu asupra noastră, să rămână ca dar dumnezeiesc în anul care vine pentru ca noi să devenim mai iubitori, mai jertfelnici și mai buni unii cu alții”, a spus ÎPS Părinte Laurențiu Mitropolitul Ardealului după cum ne informează TRINITAS TV.

Prezenți în număr mare la slujba Sfintei Liturghii, credincioșii s-au rugat pentru sănătate și pentru un an nou mai bun.

Tot în această zi, Mitropolitul Ardealului a oferit distincția „Crucea Șaguniană” pentru mireni celor care au contribuit la dezvoltarea și păstrarea patrimoniului șagunian, dar și celor care au sprijinit demersurile proclamării canonizării marelui ierarh.

Comentarii Facebook


Știri recente