Prima zi de Crăciun la Așezământul Social „Filantropia Ortodoxă” din Alba Iulia

În ziua Praznicului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Sfânta Liturghie de la Catedrala Arhiepiscopală din Alba Iulia a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei. La final a binecuvântat masa festivă oferită celor 100 de persoane nevoiașe de la Așezământul Social „Filantropia Ortodoxă” din Gara CFR Alba Iulia, informează TRINITAS TV.

„Domnului Iisus Hristos s-a născut într-o peșteră și a fost culcat într-o iesle sărăcăcioasă. Atunci când a venit să ne mântuiască pe noi oamenii, primii care i-au ținut companie au fost oamenii săraci. Domnul Hristos îi iubește pe toți. Și pe bogați, și mai ales pe săraci”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei.

Totodată au fost dăruite celor nevoiași 120 de pachete. Așezământul Social „Filantropia Ortodoxă” a primit recent și un ajutor constând în bani și alimente din partea Parohiei „Cuvioasa Paraschiva” din Ampoi I – Alba Iulia.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Ortodoxia românească în Canada

De Ziua Canadei (1 iulie), prezentăm principalele date despre prezența ortodocșilor români în această țară. Peste o cincime din populația Canadei este sosită în această țară prin imigrație. La recensământul din 2016, aproape un sfert…