Prezență arhierească Școala de Vară de la Eșelnița – Mehedinți

În perioada 30 iulie – 3 august 2012 acțiunile Școlii Parohiale de Vară – Eșelnița se află în plină desfășurare. Luni, 30 iulie, cei peste o sută de cursanți au beneficiat de o plimbare cu bărcile pe Dunăre, de la Chipul lui Decebal din Golful Mraconiei până la Grota Veterani, după cum informează site-ul episcopiaseverinului.ro.

Astăzi, 31 iulie, în mijlocul tinerilor de la această Școală s-a aflat Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, care a adresat un cuvânt de binecuvântare și rugăciune, accentuând comuniunea liturgică în rugăciune. O parte a membrilor Corului episcopal Kinonia a prezentat celor aflați în sfânta biserică un program de cântări bizantine. Coordonatele care urmează să se desfășoare în cadrul acestei Școli sunt: Oamenii strămutărilor, Igiena Prieteniei, Eșelnițeni în Lumea Mare, Germană, Engleză, Întâlniri cu oameni de seamă, etc.

Programul Școlii Parohiale de Vară Eșelnița se va încheia după Sfânta Marie (unul dintre hramurile Bisericii) cu prezentarea unei piese de teatru, acordarea unor premii precum și a Bursei Parohiale Episcopul Iosif Traian Badescu.

Comentarii Facebook


Știri recente