Prezență arhierească la Lugoj

De sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”, Vineri 20 aprilie, ora 16:30, PS Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei a fost prezent în mijlocul credincioșilor din parohia Lugoj V – Cotu Mic din Lugoj, unde a oficiat sfințirea aghiasmei mici la Troița „Izvorul Tămăduirii” alături de un sobor de preoți și diaconi. Au participat credincioșii parohiei, oficialități locale și cetățeni ai Municipiului Lugoj, după cum ne informează mitropolia-banatului.ro.

În cuvântul adresat celor prezenți Preasfinția Sa a subliniat importanța Învierii pentru noi oamenii, precum și faptul că Biserica, alcătuită din clerici și credincioși, aduce un mesaj de înnoire și oferă totodată darurile de tămăduire trupească și sufletească prin Sfintele Taine.

La final PS Paisie a adresat credincioșilor din Lugoj binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Nicolae, Mitropolitul Banatului, precum și tradiționalul salut pascal de „Hristos a înviat!”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…