Prezență arhierească la inaugurarea Consiliului Județean Cluj

Consiliul Județean Cluj are de astăzi, 31 august, un nou sediu, situat pe Calea Dorobanților nr. 106. Imobilul a fost inaugurat în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, care a rostit o rugăciune și a adresat câteva cuvinte, arătând importanța unei bune administrații.

„Îl rugăm pe Dumnezeu să vă dăruiască spor în toate, întâi în cele spirituale și apoi în cele materiale. Adevărul este că pentru buna desfășurare a vieții noastre spirituale e nevoie și de o bună administrație, iar când se îngemănează una cu cealaltă sfârșitul este cel pe care ni-l dorim: mai multă prosperitate, mai multă spiritualitate, mai multă cultură, mai multă bunăstare pentru credincioșii noștri și pentru toată lumea”, a subliniat Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei.

La inaugurarea noului sediu al Consiliului Județean Cluj au participat și Preasfințitul Florentin Crihălmeanu, Episcopul de Cluj-Gherla, și prim-protopopul reformat Kovacs Sandor.

Clădirea a fost obținută printr-o hotărâre de Guvern, fiind inițial destinată unității vamale. Prin desființarea acesteia, imobilul a fost transferat unei alte instituții publice.

Mai multe informații a oferit pentru Radio Renașterea președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe: „Contractul a fost încheiat de Ministerul Finanțelor, noi am preluat un contract în derulare, clădirea era 95% gata la momentul preluării, iar noi am făcut doar anumite modificări pntru a o adapta la cerințele consiliului. Așadar, 95% din preț a fost suportat din bugetul de stat”.

Comentarii Facebook


Știri recente