Prețuire Femeii spectacol organizat de Protopopiatul Urziceni

În sala de activități a Protopopiatului Urziceni s-a desfășurat Joi, 08 martie 2012, cea de a VII-a ediție a evenimentului „PREȚUIRE FEMEII” – spectacol dedicat Zilei Internaționale a Femeii, după cum ne informează Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni.

Astfel, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Urziceni, prin Biroul de Asistență Socială, a organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Urziceni acest eveniment dedicat exclusiv doamnelor.

Programul artistic alcătuit din: cântece, poezii, dansuri populare și scenete („Alaiul Primăverii”, „Soacra cu trei nurori”) a fost realizat de copiii de la grupurile de cateheză: „Muguri de lumină” – Protopopiatul Urziceni, „Armonia” – Parohia Grindu, „Sfântul Nicolae” – Parohia Fierbinții de Jos. De asemenea a mai participat grupul „Fluturașii” de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Urziceni și grupul „Colinda” din Parohia Jilavele.

La încheierea programului artistic doamnele prezente au servit un bufet suedez și au primit din partea Protopopiatului Urziceni flori și mărțișoare.

Comentarii Facebook


Știri recente