Preoții din Lugoj, în concert la Timișoara și Caransebeș

Miercuri, 14 decembrie 2011, corala preoților Protopopiatului Lugoj, condusă de diac. Cristian Cerbu, a susținut mai multe concerte de colinde la Timișoara și Caransebeș, informează „Ziarul Lumina”. Delegația din Lugoj a fost condusă de pr. Ioan Cerbu, protopopul Lugojului. Primul concert a avut loc la Centrul Eparhial Timișoara în prezența PS Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, unde grupul de colindători a adus bucuria Nașterii Domnului în sufletele gazdelor cu un bogat repertoriu de colinde românești.

Preasfințitul Paisie a mulțumit colindătorilor pentru momentul deosebit și a transmis părinților binecuvântarea IPS Nicolae, Mitropolitul Banatului, asigurându-i de purtarea sa de grijă și dragoste părintească. După acest popas la Timișoara, corul preoților alături de PS Paisie s-au deplasat și la Caransebeș, unde a avut loc cel de-al doilea concert de colinde, în prezența PS Lucian, Episcopul Caransebeșului, și a personalului din cadrul centrului eparhial.

Preasfinția Sa a mulțumit preoților care au colindat, binecuvântând această acțiune creștinească și a urat colindătorilor sărbători cu bucurie și pace. Apoi toți cei prezenți s-au deplasat în Catedrala ‘Învierea Domnului’ și ‘Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul’ din Caransebeș, unde corul a mai susținut un miniconcert de colinde.

Comentarii Facebook


Știri recente