Premiul pentru Excelenta in Jurnalism oferit la „Seara Valorilor” – Iași, Cristinei Zamfirescu, redactor-șef la secțiunea „Actualitate socială” a cotidianului „Ziarul Lumina”

Primăria municipiului Iași a organizat, și anul acesta, de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, evenimentul intitulat „Seara Valorilor”. Au fost acordate premii și diplome de excelență pentru personalitățile ieșene care au avut rezultate deosebite în diverse domenii, precum educație, artă, industrie, mediul de afaceri sau sport.

Evenimentul a avut loc joi, 14 octombrie, în Sala Mare a Primăriei, iar invitatul de onoare a fost Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române a primit un premiu special.

Premiul pentru Excelenta in Jurnalism ‘Vanda Condurache’ a fost acordat Cristinei Zamfirescu, redactor-șef la secțiunea „Actualitate socială” a cotidianului „Ziarul Lumina” al Patriarhiei Române pentru continuarea proiectului ‘Lumina’, singurul cotidian creștin din țara.

Prof.univ.dr. Daniel Condurache, de la Departamentul de Jurnalistica si Stiintele Comunicarii de la Universitatea ‘Al.I. Cuza’ a oferit premiul doamnei Cristina Zamfirescu arătând că proiectul, a avut doi artizani, însă, unul dintre ei, Florin Zamfirescu a plecat la cele veșnice. „Al doilea artizan, soția sa – Cristina Zamfirescu – primește premiul pentru excelenta in jurnalism Vanda Condurache, a spus prof. univ.dr. Daniel Condurache.

Comentarii Facebook


Știri recente

La hramul istoric al Catedralei Patriarhale va fi proclamată canonizarea Sf. Cuv. Teofana Basarab | Programul manifestărilor

Catedrala Patriarhală îşi serbează în 21 mai hramul istoric dedicat „Sfinților Împărați Constantin și Elena”.  Între manifestările organizate este cuprinsă proclamarea canonizării Sfintei Cuvioase Teofana Basarab. Detalii despre viaţa sfintei, aici. Programul integral: Proclamarea canonizării…