Premierea olimpicilor județului Timiș

Marți 29 mai, orele 17,00 și 19,00, a avut loc premierea elevilor olimpici din județul Timiș la Colegiul Național de Artă ‘Ion Vidu’ din Timișoara, după cum ne-a menționat Diac. Marius Mircia. Evenimentul, ajuns la cea de-a VI-a ediție, a fost posibil prin parteneriatul dintre Mitropolia Banatului, Fundația Culturală Artmedia din Timișoara și Inspectoratul Școlar Timiș, care și în acest an s-a implicat în proiectul de sprijinire a elevilor cu rezultate școlare excepționale.

Din partea Mitropoliei Banatului a fost prezent la eveniment pr. Zaharia Pereș, consilier cultural la centrul eparhial din Timișoara, care a oferit cadouri elevilor premiați și a transmis binecuvântarea IPS Nicolae, Mitropolitul Banatului, precum și gândurile de bine ale PS Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei.

A fost prezentat spectacolul interactiv „America, America”, comedie după Aldo Nicolai cu actorul Zoltan Lovacs, de la Teatrul Clasic ‘Ioan Slavici’ din Arad. Spectacolul, ajuns la cea de-a 526 reprezentație, este realizat de regizorul Liliana Didilescu. Moderatoarea evenimentului a fost Andreea Medinschi Niculescu.

Sponsorii acestui eveniment au fost Zoppas Industries, Elba Timisoara, Mitropolia Banatului, Parohia Ghiroda Noua, Fundatia „Preot Iona Olariu” a Parohiei Timisoara Iosefin, Dunca expeditii, Aquatim și Glisanto.

Comentarii Facebook


Știri recente