Premierea Olimpicilor de la Seminarul Teologic „Neagoe Vodă Basarab” din Curtea de Argeș

La Centrul Eparhial din Curtea de Argeș, ieri, 28 aprilie, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic, Chiriarhul locului, i-a recompensat pe elevii Seminarului Teologic Ortodox „Neagoe Vodă Basarab” care au obținut rezultate deosebite la etapa națională a Olimpiadei de Religie. Elevii au primit premii constând în diplome, cărți și bani.

Mai multe informații despre acest eveniment a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Sabin Stancu, director la Seminarul Teologic „Neagoe Vodă Basarab”: „La Olimpiada Națională de Religie a Seminarelor Teologice și a Liceelor Teologice elevii noștri seminariști au obținut la Disciplina Studiul Vechiului Testament Premiul II, iar la Disciplina Studiului Noului Testament un alt elev seminarist a obținut, de asemenea, Premiul II. Trebuie să precizăm și faptul că la Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artelor elevul seminarist participant a obținut prima Mențiune”.

De asemenea, au fost recompensați și profesorii care i-au pregătit pe elevii premiați. Seminarul Teologic Ortodox „Neagoe Vodă Basarab” din Curtea de Argeș funcționează cu 6 clase, cu profilul de „Teologie pastorală” și cel de „Patrimoniu Cultural”.

Comentarii Facebook


Știri recente