Premierea expoziției-concurs Patimile și Învierea Domnului în Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Sofronie al Oradiei, Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea, a organizat, în perioada 15 aprilie – 5 mai 2011, la Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea, a șasea ediție a expoziției-concurs de icoane, desene, ouă încondeiate și decorațiuni cu tematică pascală, intitulată generic: „Patimile și Învierea Domnului”. Expoziția a reunit lucrări ale copiilor și elevilor de la grădinițele, școlile și liceele din municipiul Oradea și județul Bihor, informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei.

În ziua de vineri, 6 mai 2011, începând cu ora 13, la Palatul Copiilor și Elevilor din Oradea va avea loc festivitatea de premiere a elevilor declarați câștigători la această expoziție-concurs. Premierea se va desfășura pe secțiuni, respectiv icoane, desene, ouă încondeiate și decorațiuni pascale, pe cicluri de școlarizare: grădiniță, ciclul primar, ciclul gimnazial, ciclul liceal și o secțiune aparte pentru învățământul special. Elevii câștigători vor fi răsplătiți cu diplome și cu icoane.

În cadrul festivității se va organiza și un moment artistic susținut de către elevi și cadre didactice de la unitățile de învățământ participante.

Comentarii Facebook


Știri recente