Premierea Expoziției – concurs „Patimile și Învierea Domnului”, desfășurată în județul Bihor

Câștigătorii expoziției – concurs „Patimile și Învierea Domnului”, desfășurată în județul Bihor, în perioada 29 martie – 12 aprilie, vor fi premiați mâine, 13 aprilie, de Preasfințitul Sofronie, Episcopul Oradei.

Festivitatea va avea loc la Palatul Copiilor și Elevilor din municipiu și se va desfășura pe mai multe secțiuni: ouă încondeiate, icoane și desene. Elevii câștigători vor fi răsplătiți cu diplome și cu icoane, informează Radio TRINITAS.

Festivitatea de premiere se va încheia cu un moment artistic susținut de corul Liceului Teologic Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu”, precum și de corurile Liceelor Teoretice „Lucian Blaga” și „Onisifor Ghibu” din Oradea.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…