Premierea elevilor participanți la etapa pe Capitală a Olimpiadei de Religie

La Seminarul Teologic Ortodox „Nifon Mitropolitul” din București elevii din Municipiul București participanți la Olimpiada de Religie din acest an au fost astăzi, 10 iunie, premiați. Tinerii au primit daruri și diplome de participare, informează TRINITAS TV.

„La faza pe municipiu rezultatele sunt mai mult decât îmbucurătoare pentru faptul că am avut Olimpiada de la clasa a VII-a până la clasa a XII-a implicit pe locul I s-a calificat câte un elev din fiecare clasă. Bucuria noastră este mare, deoarece elevii calificați s-au calificat cu media 10 00 și aceasta denotă faptul că ei sunt foarte bine pregătiți, profesorii de la clasă sunt mai mult decât interesați și, de asemenea, părinții acestor copii își dau interesul pentru ca ai lor fii sau fiice să învețe cât mai bine”, a spus Pr. Prof. Gheorghe Dogaru, Inspector disciplina Religie în cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

La Olimpiada de Religie au participat elevi de la clasele VII-XII. La nivel de municipiu au fost obținute 6 premii I, 33 premii II și 53 premii III.

La festivitatea de premiere au participat familiile și prietenii elevilor, precum și profesori îndrumători ai acestora.

Comentarii Facebook


Știri recente