Premierea elevilor din Arhiepiscopia Timișoarei cu rezultate deosebite la Olimpiada de Religie

Elevii din Arhiepiscopia Timișoarei care au obținut rezultate deosebite la Olimpiada de Religie au fost premiați astăzi, 8 iunie, de Mitropolitul Banatului, Înaltpreasfințitul Nicolae și de Preasfințitul Episcop-Vicar Paisie Lugojanul. Copiii au primit din mâinile ierarhilor diplome de participare, cărți și iconițe.

Întâistătătorul Mitropoliei Banatului i-a binecuvântat și le-a adresat îndemnul de a fi cât mai buni la toate disciplinele, dar întotdeauna premianți la Religie: ‘Nădăjduim că toți elevii și elevele care au primit astăzi un premiu sau distincție vor face parte din Biserica noastră ca buni credincioși care vor face totul spre mărirea lui Dumnezeu și spre folosul credincioșilor din preajma noastră. Felicit pe toți cei care astăzi au primit premii’, informează TRINITAS TV.

Pe lângă elevi, la întâlnire au fost prezenți profesori de religie și reprezentanți ai Inspectoratului școlar județean Timiș, a informat părintele consilier cultural Zaharia Pereș pentru Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…