Premierea copiilor participanți la activitățile din cadrul evenimentului „Olimpiada meșteșugurilor artistice tradiționale”, în București

Peste 60 de copii din București sunt premiați astăzi, 9 iunie, la Biserica „Acoperământul Maicii Domului” din cartierul bucureștean Titan. Copiii au participat la diferite activități artistice în care și-au exersat talentul în pictură, sculptura și desen sub genericul „Olimpiada meșteșugurilor artistice tradiționale”.

‘Școlile noastre organizează concursuri de religie, de arte și meșteșuguri tradiționale, iar la aceste concursuri participă elevi din majoritatea școlilor din București. Noi, ca parohie ne implicăm activ în aceste evenimente ale elevilor, în sensul că punem Biserica la dispoziție pentru organizarea concursurilor și contribuim după puterile noastre la premiile oferite’, a spus părintele Mihai Stavără, parohul Bisericii Acoperământul Maicii Domnului din Cartierul Titan, informează TRINITAS TV.

Alte informații cu privire la scopul evenimentului a oferit pentru Radio TRINITAS, Floarea Trașcă, coordonatoarea evenimentului: „Acest eveniment a avut ca scop păstrarea tradițiilor românești și promovarea frumosului prin artă. Activitățile au fost împărțite pe mai multe secțiuni: Secțiunea de pictură pe sticlă și lemn, Secțiunea de sculptură în lemn și Secțiunea de podoabe și țesături”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…