Premiere la Centrul cultural „Habitus” din Sibiu

Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Cultural Național din Sibiu a premiat aseară, 5 martie, în cadrul unei gale, cei mai buni parteneri cu care s-a colaborat pe parcursul anului 2009. Diplomele și premiile simbolice au fost oferite de către Mircea Ștețiu, directorul instituției, alături de Vasile Timiș, secretar de stat în Ministerul Culturii și Patrimoniului Național. Printre cei premiați s-a aflat și Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, pentru modul în care a administrat patrimoniul mobil și imobil, dar și părintele profesor doctor Abrudan Dumitru, pentru meritele aduse la cultura sibiană.

Prof. Dr. Ing. Mircea Ștețiu a informat pentru TRINITAS TV: „Am ținut să evidențiem 27 de instituții și 27 de personalități ale culturii sibiene, motiv pentru care la anul ne propunem să începem cu o «Zmeură» a premierii culturale. Sperăm să avem sala la fel de plină. După care iarăși vom continua cu omagierea celor care au efectuat o muncă în acest domeniu, o muncă bine meritată”.

Evenimentul, primul de acest gen organizat de Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Cultural Național din Sibiu, s-a desfășurat la Centrul Cultural „Habitus” din municipiu.

Comentarii Facebook


Știri recente