Premiere Alege Școala! la Centrul Eparhial din Galați

La Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos a avut loc, astăzi, 29 mai 2012, premierea elevilor câștigători ai concursului de creație creștină „Alege școala!”, la nivelul protopopiatelor Brăila, Făurei și Însurăței. La eveniment a fost prezent și Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian, care le-a oferit copiilor premii, atât din partea organizatorilor, cât și din partea Arhiepiscopiei, informează TRINITAS TV.

„Am ascultat și ne-am bucurat de sfaturile copiilor exact cum ne spune și Mântuitorul în Evanghelie Lăsați copiii să vină la Mine că a unora ca acestora este Împărăția Cerurilor!. De asemenea, copiii au fost răsplătiți cu diplome și trei daruri care conduc spre suflet, spre minte și spre inimă”, a arătat Înaltpreasfinția Sa.

Concursul, care s-a desfășurat pe trei secțiuni, literară, artistică și multimedia, este parte a proiectului „Alege școala!”, derulat de Patriarhia Română și Fundația World Vision România.

Copiii au fost însoțiți la festivitatea de premiere de preoții coordonatori.

Din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos, copiii au primit câte un exemplar din Noul Testament, cărți de rugăciuni, icoane și broșuri, dar și revista eparhială „Călăuza Ortodoxă”.

Mâine va avea loc premierea elevilor câștigători din protoieriile județului Galați.

Comentarii Facebook


Știri recente