Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, a oficiat Sfânta Liturghie a Darurilor mai Înainte Sfințite la Capela Unității de Infanterie Marină din Babadag

Aproximativ două sute de soldați din Batalionul de Infanterie Marină din Babadag împreună cu comandant lt. col. Frumosu Daniel au participat astăzi, 12 martie, la Sfânta Liturghie a Darurilor mai Înainte Sfințite. Slujba a fost oficiată de Episcopul Tulcii, Preasfințitul Părinte Visarion, în Capela Unității militare.

Preasfinția sa a informat pentru Radio TRINITAS: „La sfârșitul slujbei, care a fost urmărită de asistență într-o atmosferă de reculegere și cu un sentiment de pioșenie, mulți dintre aceștia împărtășindu-se la timpul potrivit cu sfintele taine. Am rostit un cuvânt de învățătură în care am subliniat importanța Postului și a rugăciunii în progresul spiritual al creștinului, ca și legătura existentă dintotdeauna dintre Biserică și cei ce se află sub drapel slujind patria. Am organizat și o agapă comună la care au participat toți cei prezenți. Am încheiat acest moment de suflet petrecut astăzi în această militară ai cărei soldați au participat la misiuni de menținere a păcii atât în Irak, cât și în Kosovo și în Afganistan. Este de menționat și faptul că este prima Sfântă Liturghie care s-a săvârșit aici în ultimii 40 de ani de existență a acestei Unități militare din centrul Dobrogei”.

Comentarii Facebook


Știri recente