Preasfințitul Părinte Ambrozie al Giurgiului a participat la manifestările religios-culturale dedicate împlinirii a 150 de ani de la ridicarea Catedralei mitropolitane din Silistra – Bulgaria

În zilele de 28 și 29 iunie, Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, însoțit de Protos. Mihail Muscariu, Starețul Mănăstirii Comana și Pr. Prof. Dima Adrian, Secretarul Protoieriei Herești, a participat la manifestările religios-culturale dedicate împlinirii a 150 de ani de la ridicarea Catedralei mitropolitane „Sf. Ap. Petru și Pavel’ din Silistra, Bulgaria, la invitația Înaltpreasfințitului Părinte Ambrozie, Mitropolitul Durostorului – Silistra, informează episcopiagiurgiului.ro.

Manifestările au debutat pe 28 iunie cu slujba de sfințire a așezământului educațional-duhovnicesc „Mitropolitul Ilarion al Durostorului’, ridicat în localitatea Kalipetrovo. Ieri, Întâistătătorul eparhiei Giurgiului, alături de soborul de ierarhi a participat la Sfânta Liturghie Arhierească săvârșită în Catedrala Mitropolitană „Sf. Ap. Petru și Pavel’ din Silistra, cu prilejul hramului acesteia.

Comentarii Facebook


Știri recente