Preasfințitul Părinte Ambrozie a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din Giurgiu, În Duminica Cuvioasei Maria Egipteanca

În Duminica a V-a din Postul Mare (a Sf. Cuv. Maria Egipteanca), Preasfințitul Părinte Ambrozie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, în prezența a numeroși credincioși, a săvârșit Sfânta Liturghie Arhierească la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului”din mun. Giurgiu. Cu acest prilej, în cadrul dumnezeieștii Liturghii, Întâistătătorul eparhiei noastre a hirotonit întru preot pe părintele diacon Daniel Cristea pe seama Parohiei Neajlov, Protoieria Mihăilești.

În cuvântul de învățătură rostit cu această ocazie, Chiriarhul nostru le-a vorbit celor prezenți despre viața Sf. Cuv. Maria Egipteanca, model desăvârșit de pocăință și îndreptare, subliniind în același timp pe de o parte importanța pocăinței, care sporește dragostea față de Dumnezeu și față de aproapele, și pe de altă parte importanța rugăciunii care este începutul oricărui bine și pricina mântuirii și a vieții veșnice, informează episcopiagiurgiului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente