Preasfințitul Ioachim Băcăuanul a oficiat o slujbă de pomenire pentru Gheorghe Comăneci la biserica Sf. Nicolae din Onești

Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, a oficiat la biserica Sf. Nicolae din Onești, vineri, 13 ianuarie, orele 18.30, slujba stâlpilor la căpâtâiul lui Gheorghe Comăneci, tatăl Nadiei Comăneci, după cum ne-a relatat pr. Constantin Gherasim, inspector în probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

De asemenea, Preasfinția Sa a rostit și o rugăciune de dezlegare pentru părintele celei mai mari gimnaste a tuturor timpurilor, încurajându-o în aceste grele momente pricinuite de pierderea tatălui său, un bun creștin și un om de o modestie aparte.

Internat la București, imediat după Crăciun, Gheorghe Comăneci s-a stins din viață, joi, 12 ianuarie, fiind depus la biserica Sf. Nicolae din Onești, acolo unde va fi înmormântat sâmbătă, 14 ianuarie.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…