Preafericitul Părinte Patriarh Daniel colindat de Grupul Datina Românească

Peste 50 de membri ai Grupului Datina Românească din cadrul Asociației bucureștene Tradiția Românească l-au colindat în seara de 14 decembrie 2012 pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel și i-au urat Ani mulți și sănătoși. Evenimentul a avut loc în Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei din Capitală.

La final, Patriarhul României i-a felicitat pe colindători și i-a răsplătit cu daruri: „Noi vă mulțumim pentru această gamă de colinde foarte originale unele dintre ele, dar de fapt tradiționale, care îmbină vestea cea bună a Nașterii Domnului cu tradiții românești mai vechi și mai noi, iar această costumație bogată care ea însăși este ca un buchet de flori însoțește foarte frumos cântarea de Vestire a iubirii lui Dumnezeu milostive pentru lume. Vă felicităm, vă dorim Sărbători fericite, Nașterea Domnului cu bucurie, Anul Nou cu sănătate și mult ajutor de la Dumnezeu și Sărbătoarea Botezului Domnului cu pace și bucurie sfântă”, a spus Preafericirea Sa, după cum informează Radio TRINITAS.

Dirijorul Grupului de colindători Grupul de colindători este Părintele Vladimir Alexa din Parohia Buzoieni – Lehliu Gară.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…