Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a fost desemnat personalitatea anului 2008 de către cititorii revistei VIP

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a fost desemnat personalitatea anului 2008 în urma voturilor cititorilor și ale consiliului redacțional al revistei VIP pentru implicarea tot mai intensă a Bisericii Ortodoxe Române în proiecte și activități social-filantropice și de comunicare prin înființarea Centrului de Presă BASILICA al Patriarhiei Române, format din Radio Trinitas, Televiziunea TRINITAS, cotidianul ziarul Lumina, Agenția de Știri Basilica și Biroul de Presă. Trofeul a fost înmânat delegatul Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Române, Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop-Vicar Patriarhal, în cadrul galei Superlativele VIP 2008, organizată de revista VIP și Fundația Amfiteatru în parteneriat cu TVR 3, la Palatul Știrbey, în seara zilei de 9 decembrie 2008. La eveniment au participat peste cinci sute de personalități ale vieții publice românești din diferite domenii de activitate.

Aflată la cea de-a IX-a ediție, Gala Superlativele VIP reprezintă evenimentul conceput de revista VIP și organizat de Fundația Amfiteatru pentru a evidenția anual performanțele personalităților din viața publică românească.

Gala de premiere se desfășoară pe 17 categorii (personalitatea anului, contribuție la dezvoltarea societății, premiul pentru excelență, evenimentul anului, mass-media, muzică, sport etc.), fiecare câștigător fiind anunțat și prezentat de către o personalitate din domeniul respectiv sau dintr-un domeniu convergent.

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMNE

Comentarii Facebook


Știri recente