Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, aniversează 58 de ani

În ziua de 22 iulie 2009, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, împlinește 58 de ani.

Aflat la manastirea Sfânta Maria – Techirghiol, județul Constanța, stavropighie patriarhală, la acest moment aniversar, de la orele 12.00, Patriarhul României va participa la slujba de Te Deum oficiată în biserica mănăstirii, ca mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra Preafericirii Sale, Bisericii Ortodoxe Române și poporului român. Slujba de Te Deum va fi urmată de un scurt moment aniversar.

O rugăciune de mulțumire la aniversarea zilei de naștere a Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Române va fi rostită în timpul Sfintei Liturghii oficiată la Catedrala Patriarhală din București.

Mesajele de felicitare cu ocazia aniversării zilei de naștere a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pot fi înmânate direct Părintelui consilier patriarhal Paisie Teodorescu în holul Reședinței Patriarhale din București sau trimise la adresa de e-mail [email protected], ori la numărul de fax 021.406.71.62.

Sărbătoarea oficială a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel este în ziua de 30 septembrie, data întronizării Preafericirii Sale în demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

Sursa: BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMNE

Comentarii Facebook


Știri recente